Wij hebben veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Voor deze doelgroepen kunnen we geestelijke gezondheidszorg en coaching bieden. Tevens zijn wij deskundig in het begeleiden van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Wij bieden deze ervaring ook aan in voorzieningen met deze doelgroep.

Een deskundig team dankzij onze ervaring

Wij hebben veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Voor deze doelgroepen kunnen we geestelijke gezondheidszorg en coaching bieden.

Tevens zijn wij deskundig in het begeleiden van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Wij bieden deze ervaring ook aan in voorzieningen met deze doelgroep. Wij hebben veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Voor deze doelgroepen kunnen we geestelijke gezondheidszorg en coaching bieden. Tevens zijn wij deskundig in het begeleiden van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Wij bieden deze ervaring ook aan in voorzieningen met deze doelgroep.