Solliciteer hier

Enthousiast geworden over deze functie? Laat het ons weten!

Solliciteren

De functie

Bij Fides zijn we op zoek naar een betrokken en actieve gedragskundige. Als gedragskundige in ons team ondersteun je verschllende teams in de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Dit is van een matige tot ernstige beperking. Je bent verantwoordelijk voor de zorgplannen en je monitort of er volgens de zorgplannen en de visie gewerkt wordt. Ook voer je diagnostiek uit en geef je scholing over diverse thema’s.

Jij als gedragskundige

Je hebt een afgeronde opleiding psychologie of orthopedagogiek en je hebt ervaring met werken in de gehandicaptenzorg. Gedragsproblemen zie jij als een uitdaging en je bent bekend met Triple-C. Je werkt vanuit een Bijbelse visie. Je komt bij voorkeur uit één van de reformatorische kerken.

Werken bij Fides

Fides is een vrijgevestigde praktijk voor diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. Wij werken vanuit een Bijbelse visie. Ons team werkt deels intern en deels extern in instellingen voor mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking. Collega’s ervaren het werken bij Fides als warm, informeel en plezierig.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Janneke Schouten, telefoonnummer: 06-14987203. Of bekijk de informatie op de website.